Blog

Érdekelnek az elektromos motorok? Ha igen, jó helyen jársz! Mi nemcsak áruljuk a legjobb motorokat, de folyamatosan teszteljük is őket, és rengeteg érdekes tartalmat publikálunk.

Rieju Nuuk túl az első 2500 km-en

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.20.1″] A Rieju Nuuk elektromos motorral elértük a 2500 km-t és ennek apropóján összeszedtünk pár gondolatot a gépről. A hangért elnézést kérünk,

Tovább olvasom »

OnRoad kanyartechnika a Nuuk elektromos motorral

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.20.1″] Az OnRoad.hu oldal szerkesztője, Mackó megmutatja az ideális kanyarodási ívet és ebben a Rieju Nuuk elektromos motorunk volt segítségére. 🙂   [/et_pb_text][et_pb_video

Tovább olvasom »

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha szeretnél értesítést kapni a pályázati lehetőségekről, kedvezményekről, a legújabb e-motorokról, tesztekről akkor iratkozz fel hírlevelünkre!

Kérdésed van?

Keress minket bizalommal!

Nyitvatartási időben várunk szeretettel Magyarország legnagyobb elektromos motorokkal foglalkozó bemutatótermében, ahol minden kötöttség nélkül kipróbálhatod a legjobb e-motorokat.