Finanszírozás

Az ElektroRider finanszírozási partnere az instacash. Az instacash csapatával hamar megtaláltuk a hangot, hisz ők is hasonló mentalitással rendelkeznek mint mi. Fiatal, lendületes csapat akik innovatív online hitelezési megoldásokkal segítik az ügyfeleiket.

Az instacash a BNPL megoldással teszik elérhetővé az ElektroRider termékeit

A „BNPL” rövidítés az angol „Buy Now, Pay Later” kifejezésre utal, ami magyarul „Vásárolj Most, Fizesd Később” jelent. Ez egy olyan pénzügyi megoldás, amely lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy azonnal megvásárolják a termékeket vagy szolgáltatásokat, majd a későbbiekben részletekben, előre meghatározott időszakokban törleszthetik a vételárat.

A BNPL szolgáltatások népszerűsége abban rejlik, hogy könnyűvé teszik a nagyobb értékű vásárlásokat anélkül, hogy azonnal meg kellene fizetni az egész összeget. 

A vásárlók kisebb részletekben fizetik vissza a vásárlás árát, amely általában rövid időszakra (pár hónapra) van szétosztva. 

Az ElektroRider célja a BNPL pénzügyi megoldásokkal, hogy a vásárlói élményt javítsuk és az elektromos robogók és motorkerékpárok minél szélesebb körben elérhető tegyük a nagyközönség számára.

Az ElektroRider BNPL részletfizetés előnyei

Környezetkímélő és költséghatékony elektromos motorokhoz környezetkímélő és költséghatékony részletfizetési megoldás!
Az elektromos motorok piacán az Elektrorider elsőként!

Teljesen online

Nincs banki ügyintézés, nincs idegesítő bankfióki sorban állás, itt az Elektrorider oldalán mindent el lehet intézni.

Költségmentes

Nincs díj, nincs kamat, nincs rejtett költség, így sokkal kedvezőbb, mint a piacon elérhető banki ajánlatok.

Kényelmesebb

Nincs szükség a banki hiteligényléseknél megszokott dokumentumok benyújtására, nincs szükség munkáltatói igazolásra.

Transzparensebb

Részletfizetés egy digitális ügyfélfiókban bármikor nyomon követhető, részletek automatikusan levonásra kerülnek, amiről automatikus értesítések mennek.

Exkluzív ajánlataink

Talaria Sting elektromos motorkerékpár

A Talaria Sting egy igazi svájci bicska. Az egyszerű kezelhetőségnek és a könnyű súlynak köszönhetően igazi társ terepen és városban egyaránt.

Daytona e-Viball elektromos robogó elektrorider

Daytona E-Viball elektromos robogó

Az e-Viball méltóan volt 2022 év legkelendőbb elektromos motorja. A kompakt méret, a nagy kerekek és a középmotor igazi társsá teszi a hétköznapokban.

N MOTO LX08 elektromos robogó

Az LX08 kategóriája egyik legjobbja, nem véletlen, hogy sok futár választja munkához. Az erős Bosch motornak és a nagy teljesítményű akksiknak köszönhetően a városi közlekedés móka és kacagás.

Silence S01 elektromos robogó

A spanyol gyártó terméke jelenleg az elektromos robogózás csúcsát jelenti. A gép tele van innovatív megoldásokkal és messze a legerősebb hajtással rendelkezik a kategóriájában.

Mennyire biztonságos a folyamat?

A részletfizetési igénylés információbiztonsági szempontú megfelelőségét a 4audIT Kft. auditálta. A 4audIT Kft. 20 éve foglalkozik információbiztonsággal, illetve informatikai auditokkal, valamint több nemzetközi és hazai minősítéssel is rendelkezik. Ilyen például az CRISC® certification vagy a DPO.

A folyamat során nem kell bajlódnod munkáltatói igazolás és bankszámlakivonat csatolásával, ezt egy biztonságosabb csatornán, elektronikus számlatörténet megosztással tudod megtenni, amelyhez egy a Magyar Nemzeti Bank által felügyelt, legerősebb biztonsági követelményeit teljesítő megoldást használunk.

 
Mi szükséges az igényléshez?
 • Felületünkön néhány kattintással el kell indítanod egy kérést a bankod felé, hogy megossza velünk a bankszámlakivonatodat elektronikusan, így
  • nem kell bemenni a bankodba, hogy kikérd a kivonatokat,
  • nem kell keresgélnek a Netbankodban, hogy hol találod, ha egyáltalán elérhető ott,
 • Legalább 200.000 Ft munkabérnek érkeznie kell a folyószámládra,
 • Szükség van az élő, aktív bankkártyádra, amivel most az önerőt és később a havi részleteket fogod fizetni,
 • Kéznél kell, hogy legyenek az okmányaid és az Internetbanki azonosítód.
Mi az igénylés folyamata 7 egyszerű lépésben?
 • Kattints a „Megrendelés elküldése” gombra
 • Erősítsd meg a telefonszámod egy egyszeri jelszóval
 • Adj hozzájárulást a bankodnak, hogy megossza velünk a bankszámlakivonatodat
 • Adj meg néhány adatot magadról, hogy rendszerünk el tudja készíteni a szerződést
 • Fotózd le az okmányodat és magadat, hogy ellenőrizni tudjuk a kilétedet
 • Fogadd el a szerződést
 • Bankkártyáddal fizesd ki az önerőt.

INNOVATÍV MEGOLDÁS A FINANSZÍROZÁSBAN EZ AZ INSTACASH

Az InstaCash és az ElektroRider sokat  dolgozott azon, hogy megalkosson egy olyan egyedülálló finanszírozási lehetőséget, aminek keretében az ügyfelek biztonságosan, pár perc alatt megvásárolhatják a kiszemelt elektromos kétkerekűt, ráadásul mindezt környezettudatosan!

Az instaCash által nyújtott hitelelbírálási folyamat teljesen digitális, így ezzel is óvjuk a környezetünket, továbbá a teljes elbírálási folyamat alig pár percet vesz igénybe.

Az instacash Magyarország vezető fintech cége és úttörő BNPL szolgáltatója. 2022 októberében bekerült a Fintechzone által összeállított ’20 legígéretesebb magyar fintech cég’ listájára. Digitális hitelezési megoldásokat fejlesztenek, jelenleg havi 2500 regisztráló ügyfelet szolgálnak ki digitális hitelezési platformunk segítségével. Működésüket a Magyar Nemzeti Bank felügyeli, csakúgy mint a Magyarországon működő legtöbb banknak. 

Az Instacash és az ElektroBiker sokat dolgozott azon, hogy megalkosson egy olyan egyedülálló finanszírozási lehetőséget, aminek keretében az ügyfelek biztonságosan, pár perc alatt megvásárolhatják a kiszemelt elektromos kétkerekűt, ráadásul mindezt környezettudatosan, hisz az instacash által nyújtott hitelelbírálási folyamat teljesen digitális. Sőt az elbírálási folyamata ugyan olyan egyszerű mint az elektromos motorok kezelhetősége, és csupán pár percet vesz igénybe.

Még több érdekelne az instacashről és a BNPL finanszírozásról?

Keress minket bizalommal!

Nyitvatartási időben várunk szeretettel Magyarország legnagyobb elektromos motorokkal foglalkozó bemutatótermében, ahol minden kötöttség nélkül kipróbálhatod a legjobb e-motorokat.

Jelentkezz tesztvezetésre és próbáld ki a legjobb elektromos motorokat!

Gyakran ismételt kérdések

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore ectetuer adipiscing elit, sed diam?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore ectetuer adipiscing elit, sed diam?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore ectetuer adipiscing elit, sed diam?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore ectetuer adipiscing elit, sed diam?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore ectetuer adipiscing elit, sed diam?

2023.10.13-án pénteken 12 órától zárva vagyunk. Hétfőn várunk titeket szeretettel a megszokott nyitvatartás szerint!

Zárvatartást jelző felirat