Használt motorok

Az elektrorider által használt motorok megvásárlása olyanoknak tartogat lehetőséget, akik nem szívesen költenek egy teljesen új motorra, de egy megbízható, folyamatosan karbantartott motorral próbálnák ki az elektromos világot.

Ezek a motorok az elektrorider bemutató- és tesztmotorjai, illetve olyan terepmotorok és robogók, melyeket élménymotorozásra használtak profi motoros oktató segítségével.

A mi általunk használt motorokra egy év jótállás jár.

Elektrorider szürke pöttyök

Miért válassz használt motort?

Elektrorider motorvilágítás ikon

Könnyű súly

Az elektromos motorok súlya meglepően könnyű, 30-40 kg-mal könnyebbek egy hasonló kategóriájú benzines motor.

Elektrorider lájk ikon

Folyamatos karbantartás

Használt motorjainkat folyamatosan karban tartjuk annak érdekében, hogy érdeklődőink a telephelyünkön kipróbálhassák őket.

Dinamikus villanymotor

A kis súlyhoz erős villanymotor párosul, így teljessé válik az elektromos terepmotorozás élménye használt motor használata esetén is. A nyomaték végig rendelkezésedre áll, nincs megtorpanás, sőt még a váltóval se kell foglalkozni.

Elektrorider akkumulátor ikon

Erős akkumulátor

Az ElektroRider által forgalmazott motorok egyik előnye, hogy jó minőségű akkumulátorral vannak ellátva. A motor fel tudja venni a megfelelő mennyiségű energiát, és hatótávja is kielégítő. A minőségi akkumulátor celláknak köszönhetően az akksik élettartama hosszú.

Elektrorider jelvény ikon

Megbízhatóság

A megbízhatóság az egyik legnagyobb erénye az elektromos motoroknak. A tesztvezetés és a tesztkörök során felmerült hibák mind - mind javításra kerültek, így egy kompakt, megbízható motort adunk át.

Elektrorider motorvilágítás ikon

Por és vízállóság

A túrázások során gyakran meg kell küzdeni a természeti elemekkel. A gyártók által megadott IP65-ös védettségnek eleget tesznek járműveink. Teljes mértékben védettek por, és kisnyomású vízsugár ellen minden irányból.

Miért válassz minket?

01

Szakértelem

Csapatunk 2019 óta foglalkozik elektromos terepmotorokkal. Éves szinten több száz elektromos off road motort értékesítünk és ez idő alatt már szinte mindennel találkoztunk.

02

Hitelesség

Csapatunk nemcsak árulja, de rendszeresen használa a terepmotorokat, így ügyfeleinknek valós képet tudunk adni a motorok képességeiről. Nézd meg a videókat és látni fogod!

03

Szervizháttér

Legyen szó mechanikai vagy elektronikai kérdésről csapatunk biztosan választ tud adni a kérdésekre. Közvetlen kapcsolatunk van nemcsak a motorkerékpár, de az akkumulátor gyártókkal is, ami óriási előny.

04

Nagy raktárkészlet

A termékeket közvetlenül a gyártóktól szerezzük be, így garantálva a legjobb árakat. Több mint 200 motort és 1.5000 alkatrészt tartunk készleten, hogy ügyfeleinket gyorsan ki tudjuk szolgálni.

Elektrorider fekete pöttyök

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

Elektrorider fekete pöttyök

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

Elektrorider fekete pöttyök

Jelentkezz tesztvezetésre és próbáld ki a legjobb elektromos motorokat!

Kérdésed van?

Keress minket bizalommal!

Nyitvatartási időben várunk szeretettel Magyarország legnagyobb elektromos motorokkal foglalkozó bemutatótermében, ahol minden kötöttség nélkül kipróbálhatod a legjobb e-motorokat.

Ügyfélkiszolgálás az elektroridernél

2023.10.13-án pénteken 12 órától zárva vagyunk. Hétfőn várunk titeket szeretettel a megszokott nyitvatartás szerint!

Zárvatartást jelző felirat