Az elektrorider - tesztvezetés

Ismerkedj meg velünk

Az elektrorider hazánk legnagyobb kizárólag minőségi elektromos meghajtású motorokkal és kerékpárokkal foglalkozó importőre és forgalmazója. Csapatunk esetében egyszerű a recept, a kétkerekűek iránti szenvedélyt vegyítjük szakértelemmel és kiváló termékekkel.

A Tiszta Energiák Kft. üzletáganként az értékesítési tevékenység mellett fontos számunkra a kétkerekű e-mobilitás népszerűsítése is. A széles termékpalettának köszönhetően biztosak vagyunk abban, hogy nálunk mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb e-motorkerékpárt.

400 m2, ahol az elektromosokról szól minden

Bemutatótermünk Budapesten a III. kerületben az MTVA székház mellett található. Nem véletlen a helyválasztás, hisz itt a belső udvarnak köszönhetően ügyfeleink könnyen parkolhatnak és biztonságban kipróbálhatják az elektrorider motorjait.

Elektrorider szürke pöttyök
Elektrorider fehér pöttyök

Miért szeretjük az elektromos motorokat?

Csapatunk imádja a kétkerekűeket, legyen szó benzinesről vagy elektromosról. Ugyanakkor mi az elektromosok mellett tettük le a voksunkat, hisz az általunk kínált járművek amellett, hogy rendelkeznek a motorkerékpárok minden előnyével számos pluszt is nyújtanak. Hogy csak pár dolgot emeljünk ki: nem szennyezik a környezetet, fenntartásuk és üzemeltetésük szinte ingyen van, és a villanymotor nyújtotta teljesítmény roppant izgalmas tud lenni. 

Az elektrorider csapat

Az elekrorider, Magyarország legnagyobb elektromos motor forgalmazója

Nem több, nem kevesebb, csupán más: ha a benzines motorozás életérzés, akkor az elektromos motorozás életszemlélet.

Felelős döntés a jövőről, hozzájárulás a fenntarthatóbb élethez.

Ezt képviseljük és ezt igyekszünk átadni leendő vásárlóinknak is. Teret nyitunk az új lehetőségeknek, perspektívát viszünk a szenvedéllyel teli, de fenntarthatóbb közlekedésbe.

Célunk a minőségi e-motorozás megismertetése és elterjesztése Magyarországon. Az elmúlt években nagyszerű kapcsolatot építettünk fel a legnagyobb, általunk is forgalmazott márkák képviselőivel, úgy, mint a Silence, Sur-Ron, Talaria, Nmoto (Lvneng), vagy éppenséggel a Yotsuba Motoval.

A szektor dinamikusan fejlődik, napi szinten követjük a globális piacot, hogy naprakészek legyünk a legújabb fejlesztésekkel kapcsolatban. A forgalmazott márkák gyártóival kiváló kapcsolatot ápolunk, és ügyelünk arra is, hogy a termékekhez megfelelő szolgáltatások is kapcsolódjanak, illetve az alkatrész ellátottság is zökkenőmentes legyen. Inspirálódunk, teszteljük a legújabb fejlesztéseket, hogy bemutatótermünkben csak és kizárólag a legjobb minőséget nyújthassuk meglévő és jövendőbeli vevőkörünk számára.

Büszkék vagyunk arra, hogy pár év alatt Magyarország piacvezető cége lettünk az elektromos motorkerékpár piacon. 

Kunigunda útján lévő showroomunkban családias hangulatban és magas szintű szakértelemmel várjuk minden kedves érdeklődőt!

Elektrorider szürke pöttyök

Az Elektrorider csapat

Az elektrorider csapata

Pusztai Joci

tulajdonos az ElektroRider ötletgazdája

Gyerekkoromtól érdekelt a technika, végül villamosmérnök lettem. Több mint 20 éve a napelemes iparágban mozgok, 7 évig egy amerikai cégnek dolgozva, majd kis szünet után elindítva a Tiszta Energiákat, ami egy sikeres cég lett. 

Pár éve cégtársaimmal újabb irányokat kerestünk, egyik ötletem az elektromos motorkerékpárok forgalmazása volt, ami meg is valósult és 4 éve működik is. Az ötlet üzletileg is jónak tűnt, de szerepet játszott benne az is, hogy 9 éves korom óta imádok motorozni. Nem baj az, ha a hobbi találkozik a munkával.
Végigmentem amin a korombeli motorosok, először a szocialista ipar termékei, Babetta, MZ,
Simson, Ural, Jawa, stb., majd jöttek a japán sport motorok amiket egy idő után letettem, mert már nem igényeltem annyi adrenalint és egy-két balesetet is csak égi beavatkozás segítségével úsztam meg. Azóta szelídebben nyomom, de az év nagy részében motorral járok mindenhová, ahová nem feltétlenül kell az autó. Közben bejött a képbe a terepmotorozás, amit nagyon szeretek. Általában van 2-3 motorom, most egy Ducati Scrambler Desert Sled, egy Fantic Caballero 500 rally és egy tuningolt Sur-ron képezi a saját flottát, de napközben a városban mindig valamelyik bemutató elektromos motorral járok.

Az elektrorider csapata

Attila

üzletágvezető

13 éves koromban végigdolgoztam a nyarat, hogy meglegyen a jogsira és első motoromra a pénzem. A kresz vizsgán meghúztak kétszer is, így a motoros igényeket lejjebb kellett adnom és végül egy sárga Babetta lett a befutó.

A motorozás azóta részese az életemnek és nagyon szeretem minden formáját. Rengeteg élmény kapcsolódik a motorokhoz, amelyek közül talán a legkiemelkedőbb amikor Szardíniát körbemotoroztuk a feleségemmel.

Nemrégiben teljesült nagy álmom és megvásároltam egy 2003-as Suzuki GSX 1400. A hétköznapokban az N moto és a Tromox rendszámos gépeit használom, mert ezek már tökéletesek a nagyforgalmú bevezető utakra is.

Az elektrorider csapata

Anikó

értékesítés

Anikó vagyok. Két csodás, lassan nagykorú gyermek édesanyja és egy rakoncátlan, de bújós macsek gazdája.
Nagyjából két éve erősítem az Elektrorider csapatát.
Az értékesítésnél találkozhattok velem, én vagyok az ügyfeleket érintő e-mailek mögött ill. ha egy kellemesen csicsergős női hang veszi fel a telefont, az is én leszek.

Motoros pályafutásom kamaszként, a hátsó ülésről bowdennel fékezéssel kezdtem.
Már akkor tudtam, hogy hosszú távon nem szeretnék a nyereg messzebbik felén létezni.
20 évesen megszereztem a jogosítványom és azóta kisebb-nagyobb szünetekkel, de motorozom.
Elektromos motorral itt a ridernél találkoztam először és egyből beleszerettem.
Imádom a dinamikáját, az egyszerűségét, a tisztaságát és – sokak félelme ellenére – a hangtalanságát. Azóta egyáltalán nem is ültem benzinlovon.
Ami új távlatokat nyitott az Elektroridernél, az a terepmotorozás.
Jelenleg is ennek csínját próbálom ellesni a fiúktól. Egy-egy fejreállás után el szoktam gondolkodni rajta, mit is keresek én terepen, motoron, de ahogy elmúlik a szédülés pattanok vissza, mert kell az adrenalin és amúgy is, olyan jóóóó!

Az elektrorider csapata

András

Szerviz

Minden egy házilag megmotorizált BMX-szel kezdődött. Középiskolás koromban kitaláltam, milyen jópofa lenne egy BMX-re villanymotort tenni. Ez akkoriban egy autó hűtőventilátor motorjából és egy autóakkuból készült, apám segítségével. Sokat mentem vele, jó móka volt. Ekkoriban kezdtek el megjelenni az országban a kínai elektromos biciklik is.

Ezután jött a következő projekt az elektromosított mini Riga amibe egy 1,5kW-os agymotor és némi első generációs LiFePO4 akku került. Ezzel már több ezer km-t mentem, még jobb móka volt, mint a BMX. Közben villamosmérnök lettem, ezután nem volt megállás. Azóta javítom, átalakítom, építem és tuningolom a hasonló járműveket. Motorozni kizárólag elektromossal szoktam azóta is, az A korlátlan jogsit is csak azért szereztem meg, hogy bármilyen elektromosat vezethessek. A hagyományos motorok nem igazán hoznak lázba, nagyon régen azért volt egy Simson Schwalbe amivel próbáltam menni, amikor működött. Az elektromos motorokat főként munkába járása használom, de olykor kisebb túrákra, illetve erdei kalandozásra is elmegyek.

Az elektrorider csapata

Bence

Beszerzés

A motorozást egy Yamaha DT125R-el kezdtem 10 évvel ezelőtt majd jött a versenyendúró vonal egy KTM EXC 300-al, most pedig egy Beta Xtrainer 300at nyúzok, hétköznapokban pedig egy Talaria Sting TL4000-et.

A Talaria tökéletesen kiegészíti a nagyobb endúrókat, munka után mikor csak 1-2 órája van az embernek kikapcsolódni sokkal kényelmesebb erre pattanni. Nincs benzinért mászkálás, légszűrő takarítás, olaj kevergetés (ha egyáltalán van otthon és nem kell ezért is újra elmenni a kútra). A természet közelsége, amit egy ilyen néma gépen él át az ember teljesen más, mint a benzines társain, amit én nagyon szeretek. De ezt amíg nem próbálja ki az ember nem értheti meg.

Öröm egy olyan cégnél dolgozni ahol a profi és jófej csapat ötvöződik az előremutató gondolkodással.

Elektrorider szürke pöttyök

Miért válassz minket?

01

Megbízható cégháttér

Anyacégünk a Tiszta Energiák Kft. hazánk legnagyobb napelemes cégei közé tartozik, és a Bisnode nemzetközi cégminősítő stabilitási vizsgálata alapján a legjobb AAA minősítést kapta.

02

Szakértelem & hitelesség

Tapasztalatból tudjuk, hogy az egyes felhasználásra melyik jármű a legalkalmasabb, így a nálunk vásárolt motorok biztosan csalódásmentesek.

03

Nagy raktárkészlet

A termékeket közvetlenül a gyártóktól szerezzük be, így garantálva a legjobb árakat. Fontos a gyors kiszolgálás, ezért a motorokhoz 1.500+ gyári alkatrészt is készleten tartunk.

04

Minőségi szolgáltatások

Fontos számunkra az ügyfélelégedettség, így a minőségi motorokhoz minőségi szolgáltatásokat nyújtunk. Szakértő kollégáink segítenek a vásárlás során és azt követően egyaránt.

Elektrorider fekete pöttyök

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

Elektrorider fekete pöttyök

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

Kérdésed van?

Keress minket bizalommal!

Nyitvatartási időben várunk szeretettel Magyarország legnagyobb elektromos motorokkal foglalkozó bemutatótermében, ahol minden kötöttség nélkül kipróbálhatod a legjobb e-motorokat.

Ügyfélkiszolgálás az elektroridernél

2023.10.13-án pénteken 12 órától zárva vagyunk. Hétfőn várunk titeket szeretettel a megszokott nyitvatartás szerint!

Zárvatartást jelző felirat