Elektromos kerékpárok

A kétkerekű járművek iránti szenvedélyünk a kerékpározásból fakad. Már kisgyerek korunk óta tekerjük a pedált és élvezzük a kerékpározás nyújtotta szabadságot.

Az évek során a kerékpározás iránti szenvedély megmaradt, viszont az elektromos rásegítéssel ellátott bringák (pedelec) megjelenésével a terepkerékpározás még élvezetesebbé vált. Segítségével a meredekebb emelkedőkre is simán fel tudunk menni és sokkal több élményt élünk át egy túra során.

Az ElektroRider által forgalmazott Greyp kerékpárok csúcsminőségűek és csakúgy, mint a motoroknál fontos számunkra a teljesítmény és a megbízhatóság.

Jelentkezz tesztvezetésre és próbáld ki a legjobb elektromos motorokat!

Miért válts elektromos kerékpárra?

Új élmények

A villanymotornak és a többi prémium részegységnek köszönhetően a kerékpározás egy új dimenzióját ismerheted meg.

Csúcsminőségű akkumulátor

A Greyp aksikat úgy tervezték, hogy azok könnyen kivehetőek legyenek. Mivel töltésükhöz csupán egy otthoni konnektorra van szükség.

Prémium akkumulátorok

A nagyteljesítményű, prémium minőségű lítium ion akkumulátoroknak köszönhetően a túrák még hosszabbak lehetnek, és a kerékpár több száz töltési ciklus után is tudja az ígért teljesítményt.

Dizájn és formaterv

A Greyp sok technikai előnye mellett érdemes megemlíteni, hogy a dizájnerek is odatették magukat.

Mi ezeket ajánljuk

Greyp elektromos kerékpárok

Miért válassz minket?

01

Szakértelem

Csapatunk 2020 óta foglalkozik a csúcsminőségű Greyp elektromos kerékpárokkal. Jó kapcsolatot ápolunk a gyártóval és bizton merjük állítani, hogy termékeik a legmagasabb szintet képviselik.

02

Hitelesség

Az ElektroRider csapata nemcsak árulja, hanem rendszeresen használja is a forgalmazott kerékpárokat, így ügyfeleinknek valós képet tudunk adni az egyes típusokról.

03

Alkatrészek

A közvetlen gyártói kapcsolatnak köszönhetően nemcsak a termékekből, hanem a gyári alkatrészekből és kiegészítőkből is állandó készletet tartunk.

04

Fontos az ügyfélelégedettség

Csapatunk rengeteg erőt merít az elégedett ügyfelekből, ezért nálunk nemcsak az értékesítés folyamán, hanem azt követően is kiemelt hangsúlyt fektetünk szolgáltatásaink minőségére.

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

Blog

Érdekelnek az elektromos motorok? Ha igen, jó helyen jársz! Mi nemcsak áruljuk a legjobb motorokat, de folyamatosan teszteljük is őket, és rengeteg érdekes tartalmat publikálunk.

Kérdésed van?

Keress minket bizalommal!

Nyitvatartási időben várunk szeretettel Magyarország legnagyobb elektromos motorokkal foglalkozó bemutatótermében, ahol minden kötöttség nélkül kipróbálhatod a legjobb e-motorokat.