Elektromos terepmotorok

Az elektromos off road motorok új dimenzióba emelik a terepmotorozást. A könnyű kezelhetőségnek és a kiszámítható nyomatéknak köszönhetően még a kezdő motorosok is azonnal  élvezhetik a terepen eltöltött időt.

Tény, hogy az e-motorok egyszerűbb működése miatt sokkal kevesebb meghibásodásra és karbantartásra kell számítani, mint a benzinesek esetében. 

Nincsenek tűzforró alkatrészek és a könnyű súlyának köszönhetően egy esetleges esés következtében a sérülések veszélye is kisebb.

Elektrorider szürke pöttyök

Miért válassz elektromos terepmotort?

Elektrorider motorvilágítás ikon

Könnyű súly

A motorok súlya meglepően könnyű, még a nagyobb méretű Talaria Sting súlya sem éri el a 63 kg-ot, vagyis 30-40 kg-mal könnyebbek egy hasonló kategóriájú benzines motor.

Elektrorider lájk ikon

Egyszerű karbantartás

A megbízhatóság az egyik legnagyobb erénye az elektromos terepmotoroknak. Kiváló minőségű akkumulátor és az egyszerű hajtáslánc a garancia arra, hogy nem a szervizpadon, hanem a kezeid között fog több időt tölteni a gép.

Dinamikus villanymotor

A kis súlyhoz erős villanymotor párosul, így teljessé válik az elektromos terepmotorozás élménye. A nyomaték végig rendelkezésedre áll, nincs megtorpanás, sőt még a váltóval se kell foglalkozni.

Elektrorider akkumulátor ikon

Erős akkumulátor

Az ElektroRider által forgalmazott motorok egyik tagadhatatlan előnye, hogy jó minőségű, nagy teljesítményű akkumulátorral vannak ellátva. Ennek köszönhetően a motor fel tudja venni a megfelelő mennyiségű energiát, és hatótávja is kielégítő. A minőségi akkumlátor celláknak köszönhetően az akksik élettartama hosszú.

Elektrorider jelvény ikon

Minőségi alkatrészek

Nemcsak az akkumulátor és a hajtásrendszer teszi egyedivé a Sur-Ront vagy a Talariát. A kategória egyik jellemzője, hogy a motorok megépítése során sok olyan alkatrészekett is használnak a gyártók, amelyeket a legjobb mountain bike kerékpárokon is megtalálunk. Ilyen például a fékrendszer, vagy az első teleszkóp.

Elektrorider motorvilágítás ikon

Por és vízállóság

A túrázások során gyakran meg kell küzdeni a természeti elemekkel, amit mi személy szerint nagyon is szeretünk. 2019 óta forgalmazzuk elektromos terepmotorokkal és bátran állíthatjuk, hogy a gyártók által megadott IP65-ös védettségnek eleget tesznek járműveink. Teljes mértékben védettek por ellen, és kisnyomású vízsugár ellen minden irányból.

Miért válassz minket?

01

Szakértelem

Csapatunk 2019 óta foglalkozik elektromos terepmotorokkal. Éves szinten több száz elektromos off road motort értékesítünk és ez idő alatt már szinte mindennel találkoztunk.

02

Hitelesség

Csapatunk nemcsak árulja, de rendszeresen használa a terepmotorokat, így ügyfeleinknek valós képet tudunk adni a motorok képességeiről. Nézd meg a videókat és látni fogod!

03

Szervizháttér

Legyen szó mechanikai vagy elektronikai kérdésről csapatunk biztosan választ tud adni a kérdésekre. Közvetlen kapcsolatunk van nemcsak a motorkerékpár, de az akkumulátor gyártókkal is, ami óriási előny.

04

Nagy raktárkészlet

A termékeket közvetlenül a gyártóktól szerezzük be, így garantálva a legjobb árakat. Több mint 200 motort és 1.5000 alkatrészt tartunk készleten, hogy ügyfeleinket gyorsan ki tudjuk szolgálni.

Elektrorider fekete pöttyök

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

Elektrorider fekete pöttyök

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

Hogyan is alakult ki ez a könnyű elektromos off road kategória?

2019-ben a Sur-Ron  a Light Bee modellel egy új kategóriát teremtett a motorozás világában, hisz a motor  átmenetet képez a terepmotorok és a mountain bike-ok között. Igazi motorozási élményt ad egy kerékpár kezelhetőségével ötvözve.

A kiemelkedő vezetési élményt többek között ennek az egyszerű kezelhetőségnek köszönhetjük, a csupán 54 kg-os tömegnek és a kerekek között tökéletesen elfelezett teherelosztásnak, amihez óriási pluszt ad a csúcs minőségű futómű és a meglepően erős, nyomatékos villanymotor. 

A motor annyira barátságos, hogy azok is használni kezdték, akik addig féltek a benzines terepmotoroktól, ugyanakkor a gyakorlott terepmotorosok is élvezettel használják.

Ennek köszönhetően óriási piacot szerzett a Sur-Ron. Voltak hasonló kategóriájú gépeket gyártó cégek, de soha nem tudtak hasonló műszaki tartalmat, hasonló áron kínálni. 

Ma már rengeteg cég próbálja ezt a sikeres receptet követni, de nagyon keveseknek sikerül olyan gépet gyártani, amelynek  műszaki tartalma ennyire kiváló, ilyen baráti ár mellett.

Egyedül a Talaria volt képes arra, hogy a Sur-Ron-t felülmúlja. A fejlesztőcsapat ugyanaz, akik a Sur-Ron létrehozásában  is részt vettek, emiatt tisztában voltak a javítandó részletekkel. Ezeket a változtatásokat  kiválóan el is végezték amellett, hogy az áraik sokkal elfogadhatóbbak, mint a hasonló színvonalat képviselő, konkurens gyártók.

Az elektromos terepmotorok két meghatározó szereplője a Sur Ron és a Talaria

Ugyan a kategóriát a Sur-Ron teremtette a Light Bee-vel, de a cégből kivált mérnökcsapat a Sur-Ron-os tapasztalatait továbbfejlesztve hamar megalkotta a Talaria Stinget, ami véleményünk szerint elképesztően  jól sikerült. A  kategóriát a mountain bike és a benzines terepmotorok közé helyezzük ,  legjobban úgy jellemezhetnénk, hogy amíg a Light Bee inkább a kerékpár felé húz, addig a Talaria Sting inkább a motorosabb élményt adja. 

 

A kategóriát meghatározó két motor legfőbb jellemzői:

Talaria TL3000 Sting elektromos terepmotor
Sur-Ron Light Bee X city elektromos terepmotor

 

 

TALARIA STING

SUR-RON LIGHT BEE

Motorkerékpár méretei:

1890mmx815mmx1155mm

1860mmx780mmx1050mm

Tengelytávolság:

1250mm

1230 mm

Motorkerékpár súlya:

55kg (akkumulátor nélkül)/ 68kg (akkumulátorral)

42kg (akkumulátor nélkül)/ 54kg (akkumulátorral)

Névleges teherbírás:

100kg

100kg

Minimum hasmagasság:

300mm

270mm

Ülésmagasság:

870mm

810mm

Villaszög:

26°

26°

Maximum kimeneti teljesítmény:

6000W

4000W

Nyomaték hátsó keréken:

284Nm

240Nm

Akkumulátor:

60V38Ah Li-ion

60V32Ah Li-ion

Akkumulátor élettartama:

minimum 600 töltési ciklus

minimum 600 töltési ciklus

Töltési idő:

3,5-4,5 óra

3-6 óra

Töltő bemeneti feszültség:

110V/230V

110V/220V

Gumi méret:

Fr.: 70/100-19,

Rr.: 80/100-19

70/100-19

Első felfüggesztés:

állítható, olajcsillapítású nagy teljesítményű felfüggesztés, 200 mm-es rugóút

állítható, olajcsillapítású nagy teljesítményű felfüggesztés, 200 mm-es rugóút

Hátsó felfüggesztés:

állítható, olajcsillapítású nagy teljesítményű felfüggesztés, 200 mm-es rugóút

állítható, olajcsillapítású nagy teljesítményű felfüggesztés, 200 mm-es rugóút

Fék:

hidraulikus tárcsafék

hidraulikus tárcsafék

Primer hajtás:

olajban fürdő fogaskerekek

bordásszíj

Szekunder hajtás:

lánc

lánc

Világítás:

LED

LED

Kijelző:

TFT

LCD

Elektrorider fekete pöttyök

Jelentkezz tesztvezetésre és próbáld ki a legjobb elektromos motorokat!

Gyakran ismételt kérdések

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore ectetuer adipiscing elit, sed diam?

Kérdésed van?

Keress minket bizalommal!

Nyitvatartási időben várunk szeretettel Magyarország legnagyobb elektromos motorokkal foglalkozó bemutatótermében, ahol minden kötöttség nélkül kipróbálhatod a legjobb e-motorokat.

Ügyfélkiszolgálás az elektroridernél

2023.10.13-án pénteken 12 órától zárva vagyunk. Hétfőn várunk titeket szeretettel a megszokott nyitvatartás szerint!

Zárvatartást jelző felirat