Elektromos rollerek

Az elektromos rollerek népszerűsége manapság már nem kérdőjelezhető meg, hiszen úton-útfélen találkozhatunk velük a városokban.

Az elektromos rollerek használata kényelmes, költséghatékony, fenntartható, és nem utolsó sorban környezettudatos szemléletet tükröz. Ahogy a technológia fejlődik és az infrastruktúra bővül, a rollerek méginkább népszerűbbek lesznek a városi közlekedésben, hozzájárulva a fenntarthatóbb és élhetőbb városok megteremtéséhez.

A modern, 21. századi ember már nem csak egyféle járművet használ, hanem diverzifikálja őket a hatékonyság szempontjából. Szeretünk gyalogolni, motorozni, kerékpározni és rollerezni is. Ebben megbízható társ az E-TWOW elektromos roller.

Elektrorider fekete pöttyök

Jelentkezz tesztvezetésre és próbáld ki a legjobb elektromos rollereket!

Elektrorider szürke pöttyök

Miért válassz városban elektromos rollert?

Elektrorider hatótáv ikon

Nagy hatótáv

Az E-TWOW rollerrel töltésenként több, mint 30 km-t tudsz megtenni, ami a súlyához képest meghaladja a standardot. A rövidtávú városi közlekedésben verhetetlen!

Elektrorider megtakarítás ikon

Megbízhatóság

Az E-TWOW nemzetközileg elismert nagyvállalat. 2013 óra gyárt elektromos rollereket, 2023-ban pedig már a második gyártóközpontukat nyitották meg.

Elektrorider rövdzárlat ikon

Bárhol teletankolhatod

A roller lítium-ion akkumulátora hálózati konnektorról pár óra alatt feltölthető.

Elektrorider lájk ikon

Stabil kerekek

Szabadalmaztatott anyagból készült tömör gumiabroncsokat használnak a kerekekhez. Ennek ellenére enyhén rugóznak, és különösen jó a tapadásuk.

Elektrorider kényelem ikon

Könnyű hordozhatóság

A roller mechanizmusának és a fogantyúinak köszönhetően könnyen összecsukható. A rollerek súlya alig több mint 10 kg, így kategóriája legkönnyebb rollerei közé tartozik.

Kényelmes közlekedés

Gyorsabban haladsz, mint egy gyalogos, de mégsem állsz a dugóban. Könnyen manőverezhetsz, ezért biztosan tudod tervezni indulási és érkezési idődet.

Miért válassz minket?

01

Szakértelem

Csapatunk 2019 óta foglalkozik elektromos terepmotorokkal. Éves szinten több száz elektromos off road motort értékesítünk és ez idő alatt már szinte mindennel találkoztunk.

02

Hitelesség

Az ElektroRider csapata nemcsak árulja, hanem  napi szinten használja is a forgalmazott motorokat, így ügyfeleinknek valós képet tudunk adni az egyes típusokról.

03

Széles termékpaletta

A közvetlen gyártói kapcsolatoknak köszönhetően nemcsak a motorokból, hanem a gyári alkatrészekből és kiegészítőkből is állandó készletet tartunk. Nálunk egy helyen mindent megtalálsz.

04

Fontos az ügyfélelégedettség

Csapatunk rengeteg erőt merít az elégedett ügyfelekből, ezért nálunk nemcsak az értékesítés folyamán, hanem de azt követően is kiemelt hangsúlyt fektetünk szolgáltatásaink minőségére.

Blog

Érdekelnek az elektromos motorok?
Ha igen, jó helyen jársz!

Nálunk nemcsak megvásárolhatod a legjobb elektromos motorokat, de folyamatosan teszteljük is őket, hiszen mi is ezeket használjuk! A különböző elektromos motor teszteket és a motor bemutatókat itt mutatjuk be blogunkban.

Ha bizonytalan vagy abban, hogy:

  • Miért válassz elektromos motort?
  • Mitől modern egy ilyen motor?
  • Miért költséghatékony az elektromos motor?
  • Hogyan tárold és kezeld az akkumulátort?
  • Mire figyelj elektromos motor vásárlásakor?

Az ilyen és hasonló kérdésekre is mind-mind választ kaphatsz.

E-TWOW Elektromos roller GT SL
elektromos rollerek

ÚJ: E-TWOW elektromos rollerek

Már kaphatóak az elektrorider-nél és az elektrorider webshopjában az E-TWOW elektromos rollerei, melyek a szokásos prémium minőséget és megbízhatóságot garantálják. Miben újdonság az E-TWOW? Az E-TWOW elektromos

Tovább olvasom »
Elektrorider fekete pöttyök

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

Elektrorider fekete pöttyök

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

Kérdésed van?

Keress minket bizalommal!

Nyitvatartási időben várunk szeretettel Magyarország legnagyobb elektromos motorokkal foglalkozó bemutatótermében, ahol minden kötöttség nélkül kipróbálhatod a legjobb e-motorokat.

Ügyfélkiszolgálás az elektroridernél

2023.10.13-án pénteken 12 órától zárva vagyunk. Hétfőn várunk titeket szeretettel a megszokott nyitvatartás szerint!

Zárvatartást jelző felirat