E-TWOW elektromos roller

Az E-TWOW elektromos roller praktikus megoldás a mindennapokra.

A gyártó 2011-ben kezdte az elektromos rollerek fejlesztését és 2013 óta gyárt a mindennapi használatra tervezett praktikus mikromobilitási eszközöket.

Az E-TWOW nagy hangsúlyt fektet a kutatás-fejlesztésre, amit saját fejlesztőrészlegük végez. Eredményeiket mi sem bizonyítja jobban, minthogy már 2017-ben aranyérmet nyertek a legjobb találmányért a Genfi 45. Nemzetközi Találmányi Kiállításon. Az e-roller fejlesztése során a gyártó legfontosabb szempontjai: kiváló súly/teljesítmény arány, nagy hatótáv, praktikus méret és jó manőverezhetőség.

A mechanikai előnyök mellett az elmúlt években jelentős fejlesztéseket mutattak be az ergonómia és a szoftverfejlesztések területén. Ezeknek köszönhetően nőtt a rollerek hatótávja és az akkumulátorok élettartama, illetve kifinomultabb lett a gázreakció. Érdekes tény, hogy az E-TWOW gyártotta az első olyan rollert, amely integrált kinetikus energia-visszanyerő rendszert alkalmazott.

Könnyű súlya és 3 pontos összecsukható rendszere az egyik legkényelmesebb személyszállítási járművé teszi ezt az elektromos rollert.

A márka röviden

2013

alapítás éve

ELSŐ ÉS HÁTSÓ

felfüggesztés

KERS

technológia

SZÍNES

kijelző

GUMIABRONCSOK

levegő nélkül

BLUETOOTH

alkalmazással

Elektrorider szürke pöttyök

A márkáról

Az E-TWOW egy Kínában és Romániában is székhellyel rendelkező nemzetközi nagyvállalat. Célkitűzésük a városi mobilitás új korszakának megteremtése innovatív, ötletes és praktikus elektromos járműveik révén.

Az E-TWOW elektromos roller ötletét, kivitelezését és felépítését a román mérnök, dr. Sorin Sirbu találta ki, a koncepciót pedig egy mérnök csapattal együtt dolgozta ki. Az első elektromos roller 2013-ban készült el, azóta pedig a hatalmas igényt kiszolgálva folyamatosan kerülnek le a rollerek a gyártósorról. Jelenleg két gyártási központjuk van: a kínai gyár Zhejiang tartományban és az Európai Közigazgatási és Logisztikai központ Romániában. A kínai gyár a roller alkatrészeinek közel 90% -át gyártja (hardverből, szoftverből, motorokból, minden műanyag alkatrészből és még akkumulátorokból is, amelyek Samsung cellákból állnak).

Az E-TWOW fejlesztései

Az E-TWOW elektromos roller több, mint egy jármű. Több mint 50 szabadalommal bizonyítják, hogy az E-TWOW elektromos rollerek alapja az innováció.

  • A rollerek integrált rendszerrel rendelkeznek.
  • Az E-TWOW rollerekre olyan kijelzőt helyeztek, melynek rengeteg interaktív funkciója van. Ez a kijelző kommunikál a vezérlővel, és lehetővé teszi a felhasználó számára például, hogy sebességkorlátozást állítson be. A kijelző mutatja az olyan teljesítmény és a környezeti adatokat is, mint a sebesség, a megtett utak száma vagy a hőmérséklet.
  • A roller szoftverét úgy programozták, hogy a lehető leggazdaságosabban használja a roller erőforrásait.
  • A hajtott kerék elektromos generátorként is működik, az elektromágneses fék pedig fékezéskor tölti az akkumulátort. A rollerek intelligens BMS-sel (akkumulátorkezelő rendszerrel) rendelkeznek, amely figyeli az akkumulátor teljesítményét.
  • Az E-TWOW az első olyan roller, amely a KERS technológiát (kinetikus energia-visszanyerő rendszer) alkalmazza. A technológia alkalmazásával a roller akkumulátorának visszatáplálása akár 40%-kal is növelhető. Az elektromágneses fék használatakor a kefe nélküli motor ugyanis generátorrá alakul, újratölti az akkumulátort. Ezt a rendszert a Forma-1-es versenyeken használják, és ez az első alkalom, hogy ilyen rendszert egy elektromos rollerbe integrálnak.

Jelenleg az E-TWOW roller az egyetlen elektromos jármű, amely akkumulátor nélkül is teljesen működőképes és használható.

Mindezek alapján nem csoda, hogy 2017-ben az E-TWOW a legjobb találmányért járó aranyérmet nyerte a genfi 45. nemzetközi találmányi kiállításon.

Márkához tartozó cikkgyűjteményünk

Érdekelnek az elektromos rollerek? Ha igen, jó helyen jársz! Mi nemcsak áruljuk a legjobb motorokat, de már rollerezünk is!  Teszteljük őket, és rengeteg érdekes tartalmat publikálunk.

E-TWOW Elektromos roller GT SL
elektromos rollerek

ÚJ: E-TWOW elektromos rollerek

Már kaphatóak az elektrorider-nél és az elektrorider webshopjában az E-TWOW elektromos rollerei, melyek a szokásos prémium minőséget és megbízhatóságot garantálják. Miben újdonság az E-TWOW? Az E-TWOW elektromos

Tovább olvasom »
Elektrorider fekete pöttyök

Jelentkezz tesztvezetésre és próbáld ki a legjobb elektromos rollereket!

Kérdésed van?

Keress minket bizalommal!

Nyitvatartási időben várunk szeretettel Magyarország legnagyobb elektromos motorokkal foglalkozó bemutatótermében, ahol minden kötöttség nélkül kipróbálhatod a legjobb e-motorokat.

Ügyfélkiszolgálás az elektroridernél
Elektrorider fekete pöttyök

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

Elektrorider fekete pöttyök

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

2023.10.13-án pénteken 12 órától zárva vagyunk. Hétfőn várunk titeket szeretettel a megszokott nyitvatartás szerint!

Zárvatartást jelző felirat