Szerviz

A közvetlen gyártói kapcsolatoknak köszönhetően minden forgalmazott járműhöz rendelkezünk gyári alkatrészekkel, amit szakértő kezek szerelnek be. Büszkék vagyunk az elektromos motorok elektronikai szervizével kapcsolatos szakértelmünkre.

További információk a Elektrorider szervizről

Márkaszervizünkben az elektromos járművek karbantartására és javítására specializálódott szakemberek dolgoznak, így biztos lehetsz benne, hogy a hozzánk leadott járműved a legjobb kezekbe kerül.

A bemutatótermünkkel egy helyen működő, jól felszerelt szakszervizünkben a lehető legrövidebb vállalási határidővel képesek vagyunk vásárlóink karbantartási és javítási igényeit kielégíteni.

Akár garanciális javításról vagy karbantartásról, nálunk vásárolt tartozék vagy egyéb kiegészítő alkatrész felszereléséről legyen is szó vagy csupán kérdéseid lennének az általunk forgalmazott termékekkel kapcsolatban, esetleg műszaki segítségre szorulsz, szervizes munkatársaink segítőkészen várják e-mailed (szerviz@elektrorider.hu)! A szerviz telefonon nem elérhető. Műszaki segítséget kizárólag írásos megkeresés alapján tudunk adni.

Kérünk, a járműveket csak tiszta állapotban és előzetes telefonos vagy írásos egyeztetés után hozzátok el szervizünkbe (a tisztításhoz magasnyomású mosó használata tilos). A nem tiszta állapotban behozott járművek szervizelését szervizünk meg is tagadhatja, illetve ha mégis vállaljuk a szervizelést, akkor 8.000 Ft tisztítási díjat számítunk fel.
Az egyeztetés nélkül érkező járművek átvételét a szerviz esetleges aktuális leterheltsége miatt elutasíthatjuk.

Az elektroridernél vásárolt járművek esetében szervizünk óradíja bruttó 16.000 Ft (alap óradíj), melyet minden megkezdett szervizóra után felszámítunk.

A nem nálunk vásárolt, illetve a nálunk vásárolt, de a gyárihoz képest a lényeges tulajdonságait tekintve jelentősen átalakított jármű esetén a szervizünk óradíja az alap óradíj 150%-a.

A javítás várható költségéről az átvételkor az előzetes szemrevételezés után tájékoztatást adunk, azonban a jármű alapos átvizsgálása során felmerült további problémák ezt az árat felfelé módosíthatják, illetve ha kisebb a hiba mint az előzetes szemrevételezés során vélelmezhető volt, akár csökkenthetik is. Jelentősebb eltérés esetén a szervizmunka megkezdése előtt minden esetben tájékoztatunk a várható költségekről és határidőről, és csak annak elfogadása után végezzük el a javítást.

Ha elkészült a járműved, értesítünk.

Az értesítést követő 4. munkanaptól az át nem vett járművek után bruttó 2.000 Ft / nap tárolási díjat számítunk fel.

Kötelező szerviz:

Az elektroridernél történő új elektromos motor vagy kerékpár vásárlásakor minden vásárló megkapja a jótállási jegyet, motor esetén ezen szerepelnek a kötelező szervizek időpontjai.

A jótállási időtartamon belüli kilométer korlátozás nélküli jótállás érvényességének fenntartásához a Vásárlónak el kell végeztetnie az Eladó előírásainak megfelelő rendszerességgel a jármű átvizsgálását és karbantartását.
A garanciális időszak alatt kötelező az előírt kilométer vagy időtartam elérése előtt a jármű átvizsgálása, a kopó-mozgó alkatrészek ellenőrzése, akkumulátor diagnosztika, esetleg a csavarok utánhúzása. A garanciális időn túl is minden felhasználó saját érdeke, hogy a gyári utasításokat betartsa, amivel biztosítja a jármű megfelelő állapotát.

A kötelező szervizek elmaradása a részegységek elöregedéséhez vezethet, ami a fő alkatrészeket (motort, vezérlőt stb.) károsíthatja. Ezek cseréje meghibásodásuk esetén, lényegesen nagyobb összegbe kerül, mint a kötelező szerviz elvégzése.

A kötelező szervizek mellett a tulajdonosoknak más előírásokat is be kell tartaniuk, ha érvényesíteni szeretnék az a jármű garanciáját. A gyártók az „elhanyagolás” vagy a „gondatlanság” kategóriába sorolják például a nem megfelelő akkumulátorhasználatot vagy nem megfelelő tárolást / töltést, az ebből fakadó meghibásodásokat pedig nem fedezi a garancia.

Az elektroridernél vásárolt új motorok esetében a kötelező szerviz díja a mindenkori, nálunk vásárolt motorokra érvényes szerviz óradíj 60%-a.
A kötelező szervizes átvizsgálásnak nem része az átalakítás, a kiegészítők vagy nem gyári alkatrészek fel- vagy leszerelése, illetve olyan hiba és/vagy sérülés javítása, mely a felhasználó hibájából vagy a nem megfelelő kezelésből, felhasználásból fakad. Ilyen esetekben a szervizelésre a mindenkori szerviz óradíjak vonatkoznak.

Kötelező szerviz időpontok:

Offroad motorok (Sur-Ron city és sport, Talaria city és sport)

vásárlástól eltelt idő

megtett kilométer

amelyik előbb bekövetkezik

6 hónap

1.000 km

9 hónap

2.000 km

1 év

3.000 km

2 év

5.000 km

3 év

7.000 km

A jótállási időtartamon belüli kilométer korlátozás nélküli jótállás érvényességének fenntartásához minden további 2.000 km után (9.000 km, 11.000 km stb.) szükséges a kötelező szervizt elvégezni.

Onroad (közúti) motorok

vásárlástól eltelt idő

megtett kilométer

amelyik előbb bekövetkezik

6 hó

1.500 km

1 év

5.000 km

2 év

10.000 km

3 év

15.000 km

A jótállási időtartamon belüli kilométer korlátozás nélküli jótállás érvényességének fenntartásához minden további 5.000 km után (20.000 km, 25.000 km stb.) szükséges a kötelező szervizt elvégezni.

 

Sur-Ron ás Talaria általános átvizsgálás:

Ha használt Sur-Ron vagy Talaria vásárlásán gondolkodsz és már meg is találtad a kiszemelt járművet, javasoljuk, hogy gyere el hozzánk a motor eladójával együtt még a vásárlás előtt, hogy szakértő szervizes kollégáink alaposan átnézzék a járművet.
Ezt olyan szempontból is javasoljuk, mert nehéz higgadtan döntened, mikor végre megtaláltad álmaid motorját és alig várod, hogy kifizesd és ráülj… ne legyen már az első út után csalódás az új járgányod!
A teljeskörű átvizsgálás kb. 2 órát vesz igénybe, díja bruttó 48.000 Ft.
Előzetes szervizbejelentkezés mindenképpen szükséges!

Kérdésed van?

Keress minket bizalommal!

Nyitvatartási időben várunk szeretettel Magyarország legnagyobb elektromos motorokkal foglalkozó bemutatótermében, ahol minden kötöttség nélkül kipróbálhatod a legjobb e-motorokat.

Ügyfélkiszolgálás az elektroridernél

Gyakran ismételt kérdések

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore ectetuer adipiscing elit, sed diam?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore ectetuer adipiscing elit, sed diam?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore ectetuer adipiscing elit, sed diam?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore ectetuer adipiscing elit, sed diam?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore ectetuer adipiscing elit, sed diam?

2023.10.13-án pénteken 12 órától zárva vagyunk. Hétfőn várunk titeket szeretettel a megszokott nyitvatartás szerint!

Zárvatartást jelző felirat