Szolgáltatásaink

Büszkék vagyunk az elektromos motorokkal kapcsolatos szakértelmünkre!

Kevés hozzánk hasonló cég van, akik kifejezetten minőségi elektromos motorokkal, és azokhoz kapcsolódó szervizzel és szolgáltatásokkal foglalkozik. 

A működésünk során célunk, hogy megismertessük és megszerettessük a hazai nagyközönséggel az e-mobilitást. 

Alapelvünk, hogy csak olyan modelleket forgalmazunk, amelyek a legkiválóbb alkatrészekből készülnek és akkumulátoruk márkás cellákat tartalmaznak, így biztosítva a sok éves gondtalan és költségmentes működést. 

Az import, és forgalmazás mellett minőségi szolgáltatásokat is nyújtunk ügyfeleink részére. Ezáltal a vásárlóinknak tényleg csak a motorozásra lesz gondjuk.

Elektrorider szürke pöttyök

Elektromos motorokkal kapcsolatos szolgáltatásaink

Elektrorider szürke pöttyök

Kérdésed van?

Keress minket bizalommal!

Nyitvatartási időben várunk szeretettel Magyarország legnagyobb elektromos motorokkal foglalkozó bemutatótermében, ahol minden kötöttség nélkül kipróbálhatod a legjobb e-motorokat.

Ügyfélkiszolgálás az elektroridernél

Miért válassz minket?

01

Megbízható cégháttér

Anyacégünk a Tiszta Energiák Kft. hazánk legnagyobb napelemes cégei közé tartozik, és a Bisnode nemzetközi cégminősítő stabilitási vizsgálata alapján a legjobb AAA minősítést kapta.

02

Szakértelem & hitelesség

Tapasztalatból tudjuk, hogy az egyes felhasználásra melyik jármű a legalkalmasabb, így a nálunk vásárolt motorok biztosan csalódásmentesek.

03

Nagy raktárkészlet

A termékeket közvetlenül a gyártóktól szerezzük be, így garantálva a legjobb árakat. Fontos a gyors kiszolgálás, ezért a motorokhoz 1.500+ gyári alkatrészt is készleten tartunk.

04

Minőségi szolgáltatások

Fontos számunkra az ügyfélelégedettség, így a minőségi motorokhoz minőségi szolgáltatásokat nyújtunk. Szakértő kollégáink segítenek a vásárlás során és azt követően egyaránt.

ElektroRider – Hobbiból szenvedély, életérzésből hivatás

“Az ElektroRider sikerének titka abban rejlik, hogy minden termékünkről saját tapasztalattal rendelkezünk, hisz mi is ezeket használjuk a mindennapokban. Így már ismerjük az esetleges problémákat, gyerekbetegségeket, javítanivalókat, és mindig tudjuk a megoldást is. Saját szervizünkkel szakszerű támogatást nyújtunk vásárlóink számára.”

Elektrorider fekete pöttyök

Jelentkezz tesztvezetésre és próbáld ki a legjobb elektromos motorokat!

Gyakran ismételt kérdések

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore ectetuer adipiscing elit, sed diam?

2023.10.13-án pénteken 12 órától zárva vagyunk. Hétfőn várunk titeket szeretettel a megszokott nyitvatartás szerint!

Zárvatartást jelző felirat