Információk

Az ElektroRider üzletpolitikája ugyanaz, mint ami a Tiszta Energiákat naggyá tette a napelemes piac tekintetében: nem akarunk a legolcsóbbak lenni, magunkkal szemben az elvárás az, hogy a termékeink és a szolgáltatásaink csakis a legmagasabb minőséget képviseljék, nem okozhatunk csalódást a vevőinknek. Mi nemcsak beszélünk a fenntarthatóságról, de éljük is!

Jelentkezz tesztvezetésre és próbáld ki a legjobb elektromos motorokat!

Miért válassz elektromos motort a hétköznapokra?

Magas vezetési élmény

A folyamatosan elérhető nyomatéknak köszönhetően nincs megtorpanás, a gyorsulás egyenletes és dinamikus.

Megbízhatóság

Az egyszerűbb hajtásláncnak köszönhetően az elektromos motorok működése megbízhatóbb és fenntartásuk jóval olcsóbb mint a benzines motoroké, alig pár forint / km.

Bárhol teletankolhatod

Az általunk forgalmazott e-motorok nagy előnye, hogy az akkumulátorok kivehetőek, töltésükhöz csak egy sima otthoni konnektorra van szükség.

Kényelmesebb és tisztább közlekedés

Nincs benzingőz, nincs lokális környezetszennyezés, vagy a motor okozta rezonancia. A jármű csak megbízhatóan teszi a dolgát.

Nagy teljesítményű litium ion akkumulátorok

A prémium minőségű lítium ion akkumulátoroknak köszönhetően a motor több száz töltési ciklus után is tudja az ígért hatótávot.

Dizájn és megjelenés

A sok technikai előny mellett érdemes megemlíteni, hogy ezek a motorok külső megjelenésben sem maradnak le benzines társaiktól.