Nyerj 2 főre szóló elektromos élménymotorozást!

Karácsonyi nyereményjátékunk a közösségi médiában zajlik: nyerj egy elektromos élménymotorozást!

Karácsonyra, szeretettel

Az elektrorider csapata úgy döntött, hogy idén karácsonyra az elektromos motorozás szerelmeseinek különleges nyereményjátékkal kedveskedik.

Követőink között az Instagram / Facebook oldalunkon egy 2 főre szóló Jeli Attila által vezetett elektromos élménymotorozást sorsolunk ki. De hogyan? Ha még nem követed Instagram vagy Facebook oldalunkat, akkor itt is elmondjuk neked.

Élménymotorozás Piliscséven
Élménymotorozás Piliscséven Jeli Attilával

A játék

A játék lényege az, hogy kövesd be Instagram oldalunkat vagy Facebook oldalunkat, kommentben jelöld meg, hogy kivel mennél erre a motorozásra. A követők és megjelölők között fogjuk 2023.12.18-án ezt a 2 főre szóló élményt kisorsolni.

Jeli Attilával motorozhatsz

Jeli Attila nevével már biztosan találkoztatok az összes közösségi felületen, motoros rendezvényeken vagy motoros oldalakon. Gyermekkora óta terepmotorozik, a terepmotorozás az élete és a szakmája. Motoros videói korán népszerűek lettek, és népszerűek máig is. Ő a Jeli motors megalapítója, és az elménymotorozás túravezetője.

A terepmotorozás szeretete, a hosszú évek alatt elsajátított tudás, valamint pedagógiai előképzettségem sarkalltak az egyedülálló oktatási rendszer kidolgozására és a Jeli Motors megalapítására.

Jeli Attila
Élménymotorozás Piliscséven
Élménymotorozás Piliscséven Jeli Attilával

Mi kell az élménymotorozáshoz?

A három órányi terepmotorozás mindenkinek szólhat: egyénileg is lehet jelentkezni, csapaépítő programként is funkcionálhat, vagy páros kikapcsolódásnak ugyanúgy tökéletes. Egyedül is mehetsz (ha éppen nem egy 2 főre szóló nyereményjátékon veszel részt 🙂 ), és kipróbálhatod, valamint megnézheted magadnak az elektrorider által forgalmazott elektromos motorokat.

  • Teljesen kezdők és profi motorosok is teljesíthetik a túrát, Jeli Attila mindenben segíteni fog, és a túra vezetése mindenben a résztvevő képességeihez, valamint tapasztalatához igazodik.
  • Amire szükséged lesz: egy biztos kerékpár tudás, a motoros múlt nem feltétele a részvételnek. Ha már biciklizni tudsz, akkor könnyedén fogod tudni vezetni a Talaria vagy Surron motorokat is!
  • Figyelem! 16 éven aluli résztvevők esetében szülői hozzájárulás szükséges.
  • Bukósisak viselete mindig kötelező.

A túrára Piliscséven kerül sor, a Duna-Ipoly nemzeti park melletti területen (nem a parkban!). Ebben a környezetben valóban élmény a motorozás.

További blogbejegyzéseink

Élménymotorozás Piliscséven
Talaria X3 concept elektromos terepmotor
Silence S01 nagyteljesítményű elektromos robogó
Talaria TL3000 Sting elektromos terepmotor
E-TWOW Elektromos roller GT SL
Silence városi elektromos motor az elektroridertől
Elektrorider fekete pöttyök

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

Elektrorider fekete pöttyök

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

2023.10.13-án pénteken 12 órától zárva vagyunk. Hétfőn várunk titeket szeretettel a megszokott nyitvatartás szerint!

Zárvatartást jelző felirat