MARVEL és a Harley Davidson elektromos motorja

A Harley-Davidson társulása a Marvel Avengers filmes franchise-al látható volt a 2015-ös Bosszúállók – Ultron kora című filmben ahol is felbukkan a Harley cég új üdvöskéje az elektromos meghajtású LiveWire (akkor még pusztán koncepció volt) motorkerékpár, a szintén tökéletes alakú Fekete özvegy(Scarlett Johannsson) alatt.

A LiveWire ™ Jellemzői

Elképesztő gyorsulás: 3,5 másodperc alatt van 100-on. A HD Revelation ™ villamos hajtóműnek köszönhetően a motor által biztosított  nyomaték 100% -a minden fokozaton rendelkezésre áll. A váltó nélküli kialakítás, jelentősen megkönnyíti az újdonsült motorosok életét, egy robogó egyszerűségét hozza el, egy verseny motor erejével. Visszatápláló fékrendszere van, amivel az akkumulátor töltöttségét növeli lassításkor, ami különösen hasznos a városi forgalomban. A LiveWire motorkerékpárhoz jár egy applikáció is a H-D ™ Connect, amely párosítja a motorkerékpárosokat a kerékpárjaikkal egy LTE-kompatibilis beépített vezérlőegységgel és a Harley-Davidson ™ App legújabb verzióján keresztül. 

Mit láthatunk az aplikációban? Motorkerékpár állapota, akkumulátor töltöttségi állapotát és a rendelkezésre álló hatótávot távolról ellenőrizhetjük telefonunkon. Integrált helymeghatározó van építve a motorba, így könnyebben elnavigál a következő töltőállomásig, illetve hathatós segítséget nyújthat lopás esetén. Figyelmeztető üzenetet küld a motoros telefonjára, ha hozzányúlnak, rongálják, stb. a motort. A motorból hiányzik a kirobbanó elementális hangja, rezgése, a blokk forrósága, bár meg kell jegyeznünk, hogy a hangja van, sőt egy futurisztikus siklóra emlékeztet, kerestem is nektek egy videót ahol kb 2 perctől jól hallható ez az effekt:

Gyakori kérdések

Mikortól kapható? 2019 augusztustól forgalmazzák az usa-ban, itthon pedig szeptembertől lesz kapható, illetve már most előrendelhető itthon is.
Hatótáv? 225 km városban vagy 142km város és autópálya kombóval.
Hogyan tölthetem? Európában CCS Combo 2 szabvánnyal szerelik.
Töltési idő?
                 Normál: 21 km / óra töltési idő. (normál fali csatlakoztatóval)
                 Gyors töltés: 309km / óra töltési idő. (utcai töltőnél, Level 3 DC)
Három féle színnel rendelhető: Sárga, Narancssárga, Fekete
Ára: 27,860 €-tól

További részleteket a Harley Davidson magyarország oldalán olvashattok.

További blogbejegyzéseink

Surron Ultra Bee az elektrorider kínálatában
Talaria TL4000 elektromos terepmotor
Jelentős jövedéki adó emelés vár ránk 2024-ben
2024. január 1-től a kutakon körülbelül bruttó 41 forintos emelésre kell számítani a Mol közleménye szerint.
Karácsonyi nyereményjáték az elektrorider instagram oldalán
Az elektrorider idén karácsonyra különleges nyereményjátékkal kedveskedik: nyerj 2 főre szóló elektromos élménymotorozást Jeli Attilával!
Cipősdoboz gyűjtőpont az elektrorider
Készíts össze egy karácsonyi cipősdobozt, és hozd be hozzánk az elektrorider székhelyére. Minden kedves érkezőt egyedi csoki csomaggal várunk.
Elektrorider, az elektromos motorok szakértője
Elektrorider lett az ElektroBikerből. Megújult Magyarország legnagyobb minőségi elektromos motorokkal és kerékpárokkal foglalkozó vállalkozása.
Elektrorider fekete pöttyök

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

Elektrorider fekete pöttyök

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

2023.10.13-án pénteken 12 órától zárva vagyunk. Hétfőn várunk titeket szeretettel a megszokott nyitvatartás szerint!

Zárvatartást jelző felirat