Készíts össze 1 cipősdobozt és hozd be hozzánk!

Karácsonyi gyűjtésünk

Az idei évben az elektrorider is részt vesz a Baptista Szeretetszolgálat cipősdoboz gyűjtésében, melynek célja, hogy minél több hátrányos helyzetű gyermekek kaphasson karácsonyi ajándékot.

Tudod mi az a cipősdoboz?

Cipősdoboz színes kép logo

A cipősdoboz akció a Baptista Szeretetszolgálat adománygyűjtése. A lényege, hogy keress egy jó állapotú dobozt (vagy többet), tegyél bele ajándékokat, és zárd le. Írd a tetejére, hogy kisfiúnak vagy kislánynak szóló ajándékok vannak benne. Egy ilyen adományt sok gyűjtőhelyen leadhatsz, például nálunk is!

Milyen ajándékot tehetsz bele?

Ezen az oldalon kaphatsz egy kis segítséget. Lányoknak és fiúknak külön-külön érdemes célzottan meggondolni, hogy mi kerüljön bele: játék, ápolási cikkek, ruházat vagy színes és egyéb írószerek. Mesekönyv, színezőkönyv, színező, társasjáték, labda vagy kocka, de lehet cukorka, nyalóka és keksz. Igazán szívhez szóló az az ötlet, ha veszel egy papírt vagy képeslapot, és pár sort írsz a „címzett”-nek, melyben kellemes ünnepeket kívánsz. A dobozba kerülő dolgokat nem szükséges külön becsomagolnod, viszont mindenképpen érdemes. Na nem csak a karácsonyi csomagolásra gondolunk, hiszen mindenki becsomagolt ajándékot szeret kapni. De figyelj arra is, hogy a dobozokat szállítani fogják egyik helyről a másikra, így ne felejts el kitöltő anyagok használni, hogy az ajándékok ne sérüljenek.

Hol adhatod le a cipősdobozokat?

Az ország számos gyűjtőhelyén leadhatod, hiszen rengeteg vállalkozás vesz részt az akcióban, és regisztrálja magát gyűjtőpontként.

Nálunk is leadhatod, a III.kerületi Kunigunda útja 60. szám alatt. Ha nem találnál minket, vedd fel velünk a kapcsolatot!

És hogy mivel várunk mi?

Ha bejössz hozzánk, az elektrorider-hez, akkor egy egyedileg készített kis csoki csomaggal kedveskedünk Neked. Minden csomag számít! Mi ezt szeretnénk Neked megköszönni azzal, hogy az elektrorider munkatársai által készített különleges, egyedi csoki csomagokkal várunk mindenkit. A bemutatótermünk már most karácsonyi hangulatban várja a tesztvezetésre jelentkezőket, így mindenki beleláthat abba, hogy nálunk milyen a Karácsony.

Amennyiben további kérdésed lenne, írj nekünk: info@elektrorider.hu, hívj minket a +36203115151 számon, vagy keress minket a közösségi médiánkban.

További blogbejegyzéseink

Élménymotorozás Piliscséven
Silence S01 nagyteljesítményű elektromos robogó
Talaria TL3000 Sting elektromos terepmotor
E-TWOW Elektromos roller GT SL
Silence városi elektromos motor az elektroridertől
Elektromos motorok - elektrorider
Elektrorider fekete pöttyök

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

Elektrorider fekete pöttyök

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

2023.10.13-án pénteken 12 órától zárva vagyunk. Hétfőn várunk titeket szeretettel a megszokott nyitvatartás szerint!

Zárvatartást jelző felirat