Elektrorider lett az ElektroBikerből!

Brandváltás: itt az elektrorider!

Modern és friss megjelenést kapott cégünk. Szeptembertől elektrorider név alatt találsz meg minket, és találod meg webáruházunkat, email – címeinket és közösségi felületeinket. 

Mi motivált minket az arculatváltásra?

Cégünk Magyarország legnagyobb kizárólag minőségi elektromos meghajtású motorokkal és kerékpárokkal foglalkozó importőre és forgalmazója.  Zászlóshajónk a minőségi elektromos motorozás megismertetése és elterjesztése Magyarországon. 

Pavuk Attila üzletágvezető elmondta, hogy az Elektrorider egy befogadóbb és vonzóbb márkanevet testesít meg. Szélesebb közönséget szólít meg, a városi ingázóktól a kalandvágyókig, hangsúlyozva az elektromos motorkerékpár vezetésének izgalmát.

Az ügyfelek elvárásainak és a folyamatosan változó piaci környezetnek akartunk megfelelni azzal, hogy márkánk megjelenését  moderné és vonzóvá tettük. A célunk az volt, hogy továbbra is meghatározóak legyünk és versenyképesek maradjunk az elektromos motorok rohamosan fejlődő piacán.

Elektrorider, az elektromos motorok megbízható szakértője
Elektrorider, az elektromos motorok megbízható szakértője

Min változtattunk?

Küldetésünk és filozófiánk nem változott alapításunk óta. Minőségi elektromos motorokat forgalmazunk, megbízhatóan és szakértelemmel. 

Az új névhez új logót terveztünk. Határozott színekkel dolgozunk, melyek sokkal inkább tükrözik azt a fiatalos megjelenést és környezettudatos szemléletet, amelyet képviselünk. A dizájnunk egyszerűbb, letisztultabb és dinamikusabb.

Ehhez igazodott webáruházunk megjelenése is. Az elektrorider új brandnek megfelelve webáruházunk is új külsőt kapott.

Bevezettünk egy modern ügyfél-irányítási rendszert, mely segítségével hatékonyabban kezelhetőek az ügyfélkapcsolatok és az értékesítés. Vásárlóink könnyen és egyszerűen jutnak el kollegáinkhoz kérdéseikkel, vagy jelentkeznek be szervizbe.

Szolgáltatásainkat kibővítettük. Megállapodtunk az instacash-el egy egyedülálló és digitális finanszírozási lehetőségben. Ennek keretében az ügyfelek biztonságosan, pár perc alatt megvásárolhatják a kiszemelt elektromos kétkerekűt, ráadásul mindezt környezettudatosan!

Még a csajokamotoron.hu szerkesztője, Nana is forgatott nálunk!

Mi az, ami nem változott? 

Megtartottuk azokat az értékeket és azonosságot, amelyek miatt mindig is sikeresek voltunk. 

Azt, hogy magyarországi piacvezetőként a legmagasabb szintű szakértelemmel állunk minden érdeklődő rendelkezésére.

Az, hogy nem csak szakértői vagyunk az elektromos motoroknak, hanem megbízható szakértői. Mit jelent a megbízhatóság? Azt jelenti, hogy a Te igényednek megfelelően választunk elektromos motort vagy elektromos kerékpárt. Tapasztalataink alapján ugyanis olyan termékpalettát alakítottunk ki, ahol az elektromos motorkerékpár-gyártás legjobban használható termékei találhatóak meg. 

Elektrorider brand bemutatása
Elektrorider, megbízhatóság és szakértelem!

Mi a jövő?

Az elektrorider olyan név, amely túllép a nyelvi korlátokon, és világszerte egyesíti a motorosokat az elektromos kétkerekűek iránti szenvedélyükben.

Szeretnéd kipróbálni az elektromos motorokat? 

Gyere el hozzánk tesztvezetésre, hogy valódi tapasztalatokat szerezz az elektromos motorokról. A tesztvezetésen szakértő kolléga áll rendelkezésedre, és megtaláljuk a neked megfelelő motort. Bemutatótermünkben kiválaszthatod a hozzád illő és megfelelő kiegészítőket és védőfelszereléseket.

További blogbejegyzéseink

Cipősdoboz gyűjtőpont az elektrorider
Készíts össze egy karácsonyi cipősdobozt, és hozd be hozzánk az elektrorider székhelyére. Minden kedves érkezőt egyedi csoki csomaggal várunk.
A Sur-Ron és a Talaria ultrakönnyű motorkerékpárok, amik elsősorban offroad motorozásra, enduro motorozásra születtek. Ebből adódóan viszonylag kevés burkolat elemet tartalmaznak ami a vízvédelem elsődleges vonala lehetne.
Beruházni egy új járműbe mindig alapos és megfontolt döntés. Beruházni egy új elektromos járműbe azonban még ennél is több. Aki egyszer leteszi a voksát az elektromos közlekedés mellett, annak akarva-akaratlanul
Ráncfelvarráson esett át a futárok körében nagy népszerűségnek örvendő Lvneng LX05. Ráadásul egyből két verziót is piacra dobott a kínai anyavállalat.
Idén is szeptember 16 és 22-e között kerül megrendezésre az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap. A fenntartható közlekedésre irányuló kezdeményezés minden évben kiemelten foglalkozik egy-egy témával, így az idei

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

2023.10.13-án pénteken 12 órától zárva vagyunk. Hétfőn várunk titeket szeretettel a megszokott nyitvatartás szerint!

Zárvatartást jelző felirat