A Tromox Ukko applikációja 1.0

A Tromox Ukko IF- design díjas motor telefonos applikációja olyan, mint a többi hasonló motoros app, csak szebb a kivitelezése és stabilan működik . Letöltés után könnyen párosítható a motorral, onnantól pedig már csak használni kell.

A Tromox Ukko applikációja
A Tromox Ukko applikáció nyitóképe

Nyissuk meg az alkalmazást

Ha megnyitjuk az alkalmazást, egyből látjuk a saját Tromox Ukko motorunkat és annak megtehető hatótávját. Azt is láthatjuk, hogy interneten, vagy bluetooth-on vagyunk csatlakozva és azt is, hogy milyen erős a motor GPS jele, illetve a SIM kártya térereje. Ez alatti sorban egymás mellett több funkció is van:

  • a riasztót tudjuk be- és kikapcsolni,
  • a motort tudjuk egy csúszkával indítani,
  • továbbá egy lokátor van ebben a sorban.

Az applikáció almenüi

Lejjebb görgetve több almenü is előkerül.

A Tromox Ukko riding records

Ilyen például a „riding records”. Ezen belül látjuk az összes utunkat, akár napra, hétre, hónapra levetítve, de fent egy sávban mindnek az összege is látható. Ugyan úgy időszakonként kijelzi az átlag és a maximum sebességet is, meg hogy hány percet, órát töltöttünk a motoron.

Google Maps alapú térkép

A következő egy térkép, ami folyamatosan mutatja a motor helyzetét. Google Maps alapú, minden fel van rajta tüntetve és jól működik. Itt be tudjuk kapcsolni a „virtuális kerítés” funkciót is (erről majd később) és jelzi a határvonalat.

Az akkumulátor almenü

A Tromox egy külön almenüt szentelt akkumulátornak is. Ebben az almenüben kétféleképpen is jelzi a pillanatnyi töltöttséget, az akkumulátor hőmérsékletét, vagy azt, hogy hány ciklus van a pakkban és azt is, hogy hol tartunk a degradációban. Sőt, még a VCU (vezérlő) töltöttségét is jelzi, bár ezt a nagy aksiból folyamatosan tölti.

Egyéb almenük

Van külön fül a Tromox Ukko lehetséges hiba üzeneteiknek, és van egy a motor útvonalainak listázására is, plusz egy utolsó almenü, ahova azok kerültek, amik az előzőkből kimaradtak. Itt az automatikus riasztást találjuk, a riasztó érzékenységén bekapcsolhatjuk azt, hogy a motor automatikusan feloldja magát, ha közeledünk.

Ugyanitt kapcsolhatjuk be azt a bizonyos „virtuális kerítés” funkciót. Ez arra való, hogyha egy megadott körön kívül viszik a Tromox Ukkot, csak akkor kezd el riasztani. Természetesen ennek is tudjuk állítani a sugarát 50 és 1000 méter között.

A Tromox Ukko applikáció
A Tromox Ukko applikáció és a motor összekapcsolása

Hogy mi mindent tud még ez az applikáció, az kiderülhet helyben, nálunk, akár egy tesztvezetés során.

A Tromox Ukko jelenleg 1.850.000 HUF áron érhető el webáruházunkban, egészen február végéig! A motorról szóló bemutatót és tesztet is elolvashatod oldalunkon.

A Tromox Ukko-t Vasas Barbi is kipróbálta nekünk:

További blogbejegyzéseink

Silence városi elektromos motor az elektroridertől
Elektromos motorok - elektrorider
Talaria TL4000 elektromos terepmotor
A Surron Ultra Bee akkumulátora
Elektromos robogók a városi közlekedésben
Tromox Ukko elektromos motor
Elektrorider fekete pöttyök

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

Elektrorider fekete pöttyök

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

2023.10.13-án pénteken 12 órától zárva vagyunk. Hétfőn várunk titeket szeretettel a megszokott nyitvatartás szerint!

Zárvatartást jelző felirat