Két új modellel rukkolt elő az Lvneng

Minőségibb, dinamikusabb, szexibb – két új modellel rukkolt elő az Lvneng

N moto LX08 elektromos robogó

Ráncfelvarráson esett át a futárok körében nagy népszerűségnek örvendő Lvneng LX05. Ráadásul egyből két verziót is piacra dobott a kínai anyavállalat. Az Lvneng LX06-tal a klasszikusabb formák szerelmeseinek igyekeztek kedvezni, míg a LX08 a 05-ös utódjaként robosztusabb formát kapott. És még néhány fontos újítást is alkalmaztak a mérnökök, amivel emelték a robogók ázsióját. Beszámolónk következik.

Prémium minőség, megbízható garancia

Az Lvneng gyárral több évre visszamenőleg jó kapcsolatot ápolunk. Miután meggyőződtünk róla, hogy valóban prémium kategóriájú járműveket gyártanak, felvettük modell palettánkba az LX05 típusú elektromos robogójukat. Ennek immáron három éve, ezalatt pedig bőven bizonyított a kétkerekű.

A vállalat célkitűzése az volt, hogy méltó konkurenciát alkosson a piacon addig egyeduralkodónak számító Niu elektromos motorgyár mellé. A terv jól sikerült, hisz az Lvneng LX05 közkedvelt típus lett leginkább a futárok és a városi közlekedők körében. Ennek legfőbb oka, hogy valóban minőségi elektromos robogót sikerült piacra dobni: az eddigi tapasztalatok és visszajelzések alapján a 20 ezer kilométert futott darabok is még mindig ugyanolyan jól teljesítenek, mint új korukban. A mostani fejlesztéssel pedig csak tovább erősítették elektromos robogó portfóliójukat és egyből két verzióval rukkoltak elő.

A jótól még jobbat

A mérnök gárda az LX05 minden előnyét megtartva (Bosch hajtásrendszer és Greenway akkumulátor) alkotta meg a két új modellt. A külső jegyektől eltekintve minimális, de annál hasznosabb fejlesztéseket alkalmaztak az LX06 és LX08 esetében. Az előddel ellentétben az új modellek már két lithium-ion akkumulátorral vásárolhatók meg, amelyek valódi párhuzamosan kötött akkumulátorok révén egyszerre is használhatók, így növelve a motor egy töltéssel bíró menetidejét. Ennek okán fejlesztésre került a kijelző is, amely így már mindkét aksi állapotáról visszajelzést ad vezetőjének. Az akkumulátor csatlakozóból is a legújabb standardként elfogadott Mate60 típust építették be a motorokba.

N moto LX08 elektromos robogó

Jó másszóképesség, dinamikus indulás

Visszatérve a hajtásrendszerre, minőségben nem tértek el a korábbi verziótól, viszont az LX08-ba és LX06-ba épített vezérlőrendszer jóval dinamikusabb indulást tesz lehetővé az elődhöz képest és a meredek utcák sem jelentenek többé kihívást. Azonban nemcsak a dinamika fejlesztésére fókuszáltak, hanem a biztonságra is még nagyobb hangsúlyt fektettek. A fékrendszer sokkal kifinomultabb és érzékenyebb a korábbi modellhez képest, így növelve a biztonságérzetet. A 12 collos kerekek is mindenképp fontos preferenciák a stabilabb városi közlekedés szempontjából. Ezek mellett pedig a magasított kormány és az ülés pozíció változása is csak hozzájárult az új motorok komfortfokozatához.

Okos döntés, megfontolt finanszírozás

Mivel mi magunk is folyamatos fejlődésre törekszünk, ezért mindig keressük azokat a lehetőségeket, amelyekkel segíthetjük jövendőbeli vásárlóinkat a döntésük meghozatalában.

Az InstaCash által nyújtott finanszírozási forma éppen ilyen jó lehetőség. Partnerünknek köszönhetően kényelmesen, mindössze 30 perc alatt, teljesen online, 24 órán belüli bírálattal juthatsz a számodra legkedvezőbb hitellehetőséghez.

Vespa-életérzés vs. modern vonalak

És hogy miért a két verzió? Mert a Lvneng mérnökei szerettek volna kedvezni a kifejezetten klasszikusabb stílust, Vespa-életérzést kedvelő motorrajongóknak és azoknak is, akik a megszokott Lvnenges modern, erős vonalvezetéshez szoktak vagy azt részesítik előnyben.

N moto LX06 elektromos robogó

Ha te magad is szeretnél meggyőződni a pozitív irányú fejlesztésekről, akkor jelentkezz be hozzánk próbavezetésre és tapasztald meg a változást saját bőrödön!

További blogbejegyzéseink

Silence S01 nagyteljesítményű elektromos robogó
Talaria TL3000 Sting elektromos terepmotor
E-TWOW Elektromos roller GT SL
Silence városi elektromos motor az elektroridertől
Elektromos motorok - elektrorider
Talaria TL4000 elektromos terepmotor
Elektrorider fekete pöttyök

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

Elektrorider fekete pöttyök

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

2023.10.13-án pénteken 12 órától zárva vagyunk. Hétfőn várunk titeket szeretettel a megszokott nyitvatartás szerint!

Zárvatartást jelző felirat