Sur-Ron elektromos motor szállítása autón

A Sur-Ron elektromos motor kiváló társ nem csak a munkába járáshoz hanem szórakozáshoz is. Ha szeretnénk akkor el tudjuk vinni nyaralásokra illetve távolabbi pályára, terepre, amihez kiváló eszköz lehet a vonóhorogra szerelhető kerékpártartó konzol. Az 50 kg-os Sur-Ron elektromos motor nem nehezebb mint 3 db hagyományos kerékpár vagy 2 db e-bike, ezért használhatunk szinte bármilyen kerékpárokhoz gyártott konzolt

Nah persze volt már olyan vásárlónk is aki simán bedobta a SUV hátuljába. 🙂

A Sur-Ron elektromos motor nemcsak könnyű, de keskeny is, így akár egy hagyományos, vonóhorogra szerelhető kerékpártartóra is feltehetjük. Ma már bőven találunk olyat ami 40-50 kg-ot könnyedén elbír. 
Tanácsos az akkumulátort kiszedni az elektromos motor szállításához, hiszen ezzel kb 11kg-ot nyerünk! Így 40 kg alá szorul az elektromos motorunk súlya.
A legtöbb 3 férőhelyes kerékpártartó 3x15kg, azaz max 45kg-ig terhelhető ami már több mint elég a Sur-Ron elektromos motor hordozásához.

A piacon több céget találhattok, például a THULE céget. Az ő tartóik közül a RideOn széria alkalmas erre a célra, aminek az ára 70-80 ezer forint körül mozog.

További blogbejegyzéseink

Cipősdoboz gyűjtőpont az elektrorider
Készíts össze egy karácsonyi cipősdobozt, és hozd be hozzánk az elektrorider székhelyére. Minden kedves érkezőt egyedi csoki csomaggal várunk.
Elektrorider, az elektromos motorok szakértője
Elektrorider lett az ElektroBikerből. Megújult Magyarország legnagyobb minőségi elektromos motorokkal és kerékpárokkal foglalkozó vállalkozása.
A Sur-Ron és a Talaria ultrakönnyű motorkerékpárok, amik elsősorban offroad motorozásra, enduro motorozásra születtek. Ebből adódóan viszonylag kevés burkolat elemet tartalmaznak ami a vízvédelem elsődleges vonala lehetne.
Beruházni egy új járműbe mindig alapos és megfontolt döntés. Beruházni egy új elektromos járműbe azonban még ennél is több. Aki egyszer leteszi a voksát az elektromos közlekedés mellett, annak akarva-akaratlanul
Ráncfelvarráson esett át a futárok körében nagy népszerűségnek örvendő Lvneng LX05. Ráadásul egyből két verziót is piacra dobott a kínai anyavállalat.

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

2023.10.13-án pénteken 12 órától zárva vagyunk. Hétfőn várunk titeket szeretettel a megszokott nyitvatartás szerint!

Zárvatartást jelző felirat