Elektromos VESPA

Elektromos VESPA

2018 Október 8. óta már elérhetők az elektromos VESPA modellek Európában, 2019-tól pedig az USA-ban is. Ez az első elektromos változata a legendás Vespa modellnek. Közel 2 évvel a megjelenés előtt kezdték belebegtetni ezt az új modellt, amit mi is megcsodálhattunk az EICMA kiállításon Milánóban. Hozta a Vespa feelinget persze élőben is, de azért azt meg kell jegyezni, hogy az ára is legendásra sikerült, mert ebben az árkategóriában már nagy motorok vannak, és ezaz a pont ahol savanyú arccal szokták bekommentálni, hogy „ennyiért autót is kapok…” ami persze önmagában nettó hülyeség, mert aki autót akar venni az vegyen autót ugye. Szóval, dobpergés…..éssss…. 6 390 euró az alap modell!

Igen, ennyi, nem írtam el, sőt leírom nektek betűvel is hatezer háromszázkilencven euró, ami cirka 2 2 millió forint. Na de a Vespa érzés megfizethetetlen a rajongók szerint.

A bevezetéssel egy időben egy lehetőséget is kidolgoztak, miszerint egy kisebb összeg (az mennyi lehet?) befizetésével és havi 99 eu részletfizetéssel a miénk lehet ez a kis szépség. Ezért az összegért egy Vespa Care csomagot is kapunk ami biztosít egy karbantartási csomagot 36 hónapig vagy 10 000 km-ig, egy 12 hónapos garancia meghosszabbítást, rendszeres akkumulátor ellenőrzést és speciális szolgáltatásokkal kiegészített közúti támogatást (bármit is jelentsen ez).

  • ECO módban 30 km/h és 100 km hatótáv
  • POWER módban 70 km/h és 70 km hatótávot ígérnek (az alap modell csak 45 km/h)
  • 4 kW teljesítmény a csúcson
  • 4.2 kWh LG cellás akkumulátor, beépített

[/et_pb_text][et_pb_gallery gallery_ids=”968,974,970,971,972,973″ posts_number=”8″ show_title_and_caption=”off” show_pagination=”off” _builder_version=”3.20.1″]

[/et_pb_gallery][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

További blogbejegyzéseink

Silence S01 nagyteljesítményű elektromos robogó
Talaria TL3000 Sting elektromos terepmotor
Silence városi elektromos motor az elektroridertől
Elektromos motorok - elektrorider
Talaria TL4000 elektromos terepmotor
Tromox Ukko elektromos motor
Elektrorider fekete pöttyök

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

Elektrorider fekete pöttyök

Még több érdekelne?

Kövess minket hasonló izgalmas tartalmakért a social media felületeken!

2023.10.13-án pénteken 12 órától zárva vagyunk. Hétfőn várunk titeket szeretettel a megszokott nyitvatartás szerint!

Zárvatartást jelző felirat