Sur-Ron elektromos motorkerékpár

Kezelhetősége egy mountain bike könnyedségével vetekszik az 54 kg-os tömegének és a kerekek között tökéletesen elfelezett teherelosztásnak köszönhetően, amihez óriási pluszt ad a csúcs futómű és a meglepően erős, nyomatékos motor.
Olyan kunsztokat tudsz megcsinálni vele, amit bicajjal vagy enduróval soha, mindezt meglepően csendesen!
Igazi eleme a terep, de a városban is (az is egyfajta terep…) nagyon életképes közlekedési eszköz.

A Sur-Ron zseniálisat alkotott a Light Bee-vel!

Az elektromos motorokra jellemző élvezeti faktor óriási, a széles vigyor és muslicás fog garantált!

Sur-Ron Light Bee X City motorok rendelkeznek az Európai Uniós szabályoknak megfelelő L1e kategória licencel, így forgalomban használhatók 45 km/h sebességgel, 2 kW-os motorteljesítménnyel. A Sur-Ron Light Bee X Sport kifejezetten terepre született 75 km/h végsebességgel 6 kW-os motorteljesítménnyel.
Elektrorider szürke pöttyök

Miért válassz elektormos terepmotort?

Könnyű súly

A motorok súlya meglepően könnyű, még a nagyobb méretű Talaria Sting súlya sem éri el a 63 kg-ot, vagyis 30-40 kg-mal könnyebbek egy hasonló kategóriájú benzines motor.

Egyszerű karbantartás

A megbízhatóság az egyik legnagyobb erénye az elektromos terepmotoroknak. Kiváló minőségű akkumulátor és az egyszerű hajtáslánc a garancia arra, hogy nem a szervizpadon, hanem a kezeid között fog több időt tölteni a gép.

Dinamikus villanymotor

A kis súlyhoz erős hajtásrendszer párosul, így teljessé válik a villanymotorozás élménye.

Erős akkumulátor

Az ElektroRider által forgalmazott motorok egyik tagadhatatlan előnye, hogy jó minőségű, nagy teljesítményű akkumulátorral vannak ellátva. Ennek köszönhetően a motor fel tudja venni a megfelelő mennyiségű energiát, és hatótávja is kielégítő . A minőségi akkumlátor celláknak köszönhetően, az akksik élettartama hosszú.

Minőségi alkatrészek

Nemcsak az akkumulátor és a hajtásrendszer teszi egyedivé a Sur-Ront vagy a Talariát. A kategória egyik jellemzője, hogy a motorok megépítése során sok olyan alkatrészekett is használnak a gyártók, amelyeket a legjobb mountain bike kerékpárokon is megtalálunk. Ilyen például a fékrendszer, vagy az első teleszkóp.

Por és vízállóság

A túrázások során gyakran meg kell küzdeni a természeti elemekkel, amit mi személy szerint nagyon is szeretünk. 2019 óta forgalmazzuk elektromos terepmotorokkal és bátran állíthatjuk, hogy a gyártók által megadott IP65-ös védettségnek eleget tesznek járműveink. Teljes mértékben védettek por ellen, és kisnyomású vízsugár ellen minden irányból

Miért válassz minket?

01

Szakértelem

Csapatunk 2019 óta foglalkozik elektromos terepmotorokkal. Éves szinten több száz elektromos off road motort értékesítünk és ez idő alatt már szinte mindennel találkoztunk.

02

Hitelesség

Csapatunk nemcsak árulja, de rendszeresen használa a terepmotorokat, így ügyfeleinknek valós képet tudunk adni a motorok valós képességeiről.

03

Szervizháttér

Legyen szó mechanikai vagy elektronikai kérdésről csapatunk biztosan választ tud adni a kérdésekre. Közvetlen kapcsolatunk van nemcsak a beszállítókkal, hanem az akkumulátor gyárakkal egyaránt.

04

Nagy raktárkészlet

A termékeket közvetlenül a gyártóktól szerezzük be, így garantálva a legjobb árakat. Több mint 200 motort és 1.5000 alkatrészt tartunk készleten, hogy ügyfeleinket gyorsan ki tudjuk szolgálni.

Elektrorider fekete pöttyök

Jelentkezz tesztvezetésre és próbáld ki a legjobb elektromos motorokat!

Hogyan is alakult ki ez a könnyű elektromos off road kategória?

2019-ben a Sur-Ron  a Light Bee modellel egy új kategóriát teremtett a motorozás világában, hisz a motor  átmenetet képez a terepmotorok és a mountain bike-ok között. Igazi motorozási élményt ad egy kerékpár kezelhetőségével ötvözve.

A kiemelkedő vezetési élményt többek között ennek az egyszerű kezelhetőségnek köszönhetjük, a csupán 54 kg-os tömegnek és a kerekek között tökéletesen elfelezett teherelosztásnak, amihez óriási pluszt ad a csúcs minőségű futómű és a meglepően erős, nyomatékos villanymotor. 

A motor annyira barátságos, hogy azok is használni kezdték, akik addig féltek a benzines terepmotoroktól, ugyanakkor a gyakorlott terepmotorosok is élvezettel használják.

Ennek köszönhetően óriási piacot szerzett a Sur Ron. Voltak hasonló kategóriájú gépeket gyártó cégek, de soha nem tudtak hasonló műszaki tartalmat, hasonló áron kínálni. 

Ma már rengeteg cég próbálja ezt a sikeres receptet követni, de nagyon keveseknek sikerül olyan gépet gyártani, amelynek  műszaki tartalma ennyire kiváló, ilyen baráti ár mellett.

Egyedül a Talaria volt képes arra, hogy a Sur Ron-t felülmúlja. A fejlesztőcsapat ugyanaz, akik a Sur Ron létrehozásában  is részt vettek, emiatt tisztában voltak a javítandó részletekkel. Ezeket a változtatásokat  kiválóan el is végezték amellett, hogy az áraik sokkal elfogadhatóbbak, mint a hasonló színvonalat képviselőkonkurens gyártók.

Az elektromos terepmotorok két meghatározó szereplője a Sur Ron és a Talaria

Ugyan a kategóriát a Sur Ron teremtette a Light Bee-vel, de a cégből kivált mérnökcsapat a Sur Ron-os tapasztalatait továbbfejlesztve, hamar megalkotta a Talaria Stinget, ami véleményünk szerint elképesztően  jól sikerült. A  kategóriát a mountain bike és a benzines terepmotorok közé helyezzük ,  legjobban úgy jellemezhetnénk, hogy amíg a Light Bee inkább a kerékpár felé húz, addig a Talaria Sting inkább a motorosabb élményt adja. 

Gyakran ismételt kérdések

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis autem vel eum iriure dolor in hendrerit in vulputate velit esse molestie consequat.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore ectetuer adipiscing elit, sed diam?

Kérdésed van?

Keress minket bizalommal!

Nyitvatartási időben várunk szeretettel Magyarország legnagyobb elektromos motorokkal foglalkozó bemutatótermében, ahol minden kötöttség nélkül kipróbálhatod a legjobb e-motorokat.

Ügyfélkiszolgálás az elektroridernél

2023.10.13-án pénteken 12 órától zárva vagyunk. Hétfőn várunk titeket szeretettel a megszokott nyitvatartás szerint!

Zárvatartást jelző felirat