Sikeres jelentkezés tesztvezetésre!

Gratulálunk a döntésedhez és már alig várjuk, hogy segíthessünk neked megtalálni a hozzád leginkább illő elektromos motort. Munkatársunk hamarosan fel fog keresni az általad választott időszakban, hogy pontosítsa a tesztvezetés időpontját.

Milyen kategóriában keresel motort?

Városi motorok

Felejtsd el a forgalmi dugókat, a parkolással járó stresszt, és tedd kiszámítható a napodat. A motorodat kényelmesen feltöltheted szinte bárhol,  legyél környezettudatos és ne benzinszagú.

Elektromos terepmotorok

Az egyszerű kezelhetőség, a nyomatékos villanymotor és a könnyű súly eredményezi a tökéletes vezetési élményt. Túrázz, sportolj és járd a természetet környezettudatosan.

Motorok munkához

Az elektromos futármotorok tökéletes választás azoknak a cégeknek és magánszemélyeknek, akik egy megbízható társat keresnek a dolgos hétköznapokra.

E-MTB

A Greyp a világ első folyamatosan online kapcsolatban lévő e-kerékpárja amely a piacon jelenleg ez az egyik legerősebb akkumulátorral rendelkező e-MTB.

Gyerekmotorok

Az e-motor nagy előnye a biztonságos és a halk működés, aminek köszönhetően akár otthon a kertben is naphosszat lehet gyakorolni anélkül hogy bárkit is zavarnánk.

Ruházat & bukósisak

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore ectetuer adipiscing elit.