Sikeres jelentkezés tesztvezetésre!

Köszönjük, hogy jelentkeztél hozzánk tesztvezetésre. Mi segítünk Neked abban, hogy megtaláld a hozzád leginkább illő elektromos motort. Munkatársunk hamarosan fel fog keresni, hogy pontosítsa a tesztvezetés időpontját és feltételeit.

Milyen kategóriában keresel motort?

Elektrorider fehér pöttyök

Városi motorok

Felejtsd el a forgalmi dugókat, a parkolással járó stresszt, és tedd kiszámítható a napodat. A motorodat kényelmesen feltöltheted szinte bárhol,  legyél környezettudatos és ne benzinszagú.

Elektrorider fehér pöttyök

Elektromos terepmotorok

Az egyszerű kezelhetőség, a nyomatékos villanymotor és a könnyű súly eredményezi a tökéletes vezetési élményt. Túrázz, sportolj és járd a természetet környezettudatosan.

Elektrorider fehér pöttyök

Motorok munkához

Az elektromos futármotorok tökéletes választás azoknak a cégeknek és magánszemélyeknek, akik egy megbízható társat keresnek a dolgos hétköznapokra.

Elektrorider fehér pöttyök

E-MTB

A Greyp a világ első folyamatosan online kapcsolatban lévő e-kerékpárja amely a piacon jelenleg ez az egyik legerősebb akkumulátorral rendelkező e-MTB.

Elektrorider fehér pöttyök

Gyerekmotorok

Az e-motor nagy előnye a biztonságos és a halk működés, aminek köszönhetően akár otthon a kertben is naphosszat lehet gyakorolni anélkül hogy bárkit is zavarnánk.

Elektrorider fehér pöttyök

Ruházat & bukósisak

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore ectetuer adipiscing elit.

2023.10.13-án pénteken 12 órától zárva vagyunk. Hétfőn várunk titeket szeretettel a megszokott nyitvatartás szerint!

Zárvatartást jelző felirat